Welkom op onze website voor partners

Ook tijdens deze corona-crisis zijn wij dé betrouwbare partner voor bestemmingsmanagement en -marketing in Zuid-Limburg. Via onze Kennisbank Corona en Toerisme delen we relevante berichten over toerisme en corona met u. Lees er alles over initiatieven richting politiek en van brancheverenigingen, bereikbaarheid, oproepen en toerisme-weetjes in coronatijd. Samen sterk voor het toerisme!

Stjamesway

Samenwerken in
de (Eu)regio

Om gasten te verleiden om (opnieuw) naar Zuid-Limburg te komen, hier te blijven én de economie te stimuleren, is Visit Zuid-Limburg betrokken bij projecten die als doel hebben het gebied te ontwikkelen.

Denk aan onderwerpen als  het stimuleren van verantwoord omgaan met onze omgeving of van innovatie. Maar ook bijvoorbeeld publiciteit over het gebied, het ontwikkelen van nieuwe producten of het uitwisselen van kennis met Europese regio’s voor toeristische ontwikkeling.

Een greep uit onze projecten

van regionale tot Europese samenwerkingen

vvv_2015_000324.jpg

Unesco werelderfgoedstatus Heuvelland

Samen met de gemeenten Vaals, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en de provincie Limburg werken we eraan om het Heuvelland met zijn unieke kenmerken op de Unesco Wereld Erfgoedlijst te zetten. De UNESCO status biedt namelijk internationale toeristische profilering en creëert bewustzijn bij jonge generaties over de bijzondere regio waarin ze wonen.