Bloesem in hoogstamgaard met opkomende zon

Wie is wie?
Team Visit Zuid-Limburg

Even voorstellen

Ons team heeft een hart voor de regio en staat te popelen om u alles te laten ontdekken! Van de directie tot de enthousiaste medewerkers van onze Visit Zuid-Limburg Experiences, iedereen draagt iedere dag weer zijn steentje bij aan onze prachtige regio. Leer ons beter kennen en ontdek bij wie u moet zijn met uw vraag!

Directie

Anya Niewierra
Algemeen directeur

Als algemeen directeur zet ik samen met ons team en vele stakeholders mede de toeristische strategie uit voor Zuid-Limburg, jaag toeristische initiatieven aan, participeer regionaal, nationaal en internationaal in projecten die toerisme, mobiliteit, cultuur en natuur raken, bedenk innovatieve (denk)modellen voor bestemmingsmarketing, initieer nieuwe denkrichtingen, zoals GREEN Destination en ben organisatorisch eindverantwoordelijk.

Stuur Anya een mail
Edith Kurris
Adjunct directeur

Trots dat ik al vele jaren beleidsmatig sturing mag geven aan de interne processen om onze belofte aan medewerkers als ‘gelukkige organisatie’ en onze belofte aan de markt als ‘professionele kennis organisatie’ waar te maken! Strategische vraagstukken op het gebied van HR, ICT, kwaliteitsbeheer, hospitality & retail en facilitaire zaken invullen en deze vervolgens vertalen naar een werkbare operationele organisatie, daar word ik elke dag blij van!

Stuur Edith een mail

'Onze medewerkers zijn onze drijvende kracht en hun geluk staat dan ook bij ons centraal.'

Directie ondersteuning

Hetty Jansen
Management assistent personeels- en vestigingszaken

De operationele werkzaamheden t.b.v. het personeels- en vestigingenbeleid van Visit Zuid-Limburg neem ik voor mijn rekening. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de directieondersteuning en voeren van directiesecretariaat.

Stuur Hetty een mail

Corporate PR

Iris Bakker
Corporate PR adviseur

Dé destinatiemarketing en -managementorganisatie van Zuid-Limburg zijn én blijven voor al onze partners, zodat we samen kunnen bouwen aan een duurzame toeristische bestemming. Hierover adviseren en communiceren is mijn ding!

Stuur Iris een mail

'Als kennis- en netwerkpartner brengen wij (Visit) Zuid-Limburg doorlopend onder de aandacht bij onze doelgroepen.'

Regiomanagement

Simone Meertens
Regiomanager & Projectcoördinator Heuvelland

Het Heuvelland, hét stukje buitenland in Nederland. Dat op de kaart zetten, met de toeristisch-recreatieve ondernemers als partners en in projecten samen met de gemeenten, geeft mij inspiratie en maakt van m’n werk m’n hobby.

Stuur Simone een mail
Nicole Schurgers
Regiomanager Valkenburg

Aanjagen, sparren, verbinden, samenwerken en adviseren richting ondernemers, gemeenten en (evenementen)organisaties. Met een enorme dosis enthousiasme om het beste uit Valkenburg, Meerssen en zichzelf te halen. Daar haal ik energie uit!

Stuur Nicole een mail

'Het stimuleren en enthousiasmeren van het toerisme in de regio, daar staan wij voor aan de lat.'

Sven Kools
Regiomanager & Projectcoördinator Grensmaasvallei

Luisteren, initiëren, coördineren, ontwikkelen, promoten en zoveel meer. Dat is mijn rol als regiomanager en projectcoördinator. Gasten verleiden om zich te verwonderen in de regio doe ik dagelijks met plezier.

Stuur Sven een mail
Moniek Daniels
Regiomanager Parkstad

Regiomanager zijn van Parkstad is mijn passie. Op werkbezoek bij Nonke Buusjke of GaiaZOO en alles wat daartussen zit. Met geleende laarzen een groeve in en erna wisselen van schoenen en door naar de vergadering. Afwisseling ten top!

Stuur Moniek een mail

Marketing en Communicatie

Manon Luijten
Manager Marketing & Evenementen

Het ontwikkelen van een toerisme dat goed is voor Zuid-Limburg, met het vertellen van unieke verhalen. Dat is de marketingstrategie waar ik en het team voor gaan en staan. Met elk project bouwen we verder. Daar word ik blij van!

Stuur Manon een mail
Maike Aerts
Projectcoördinator Marketing & Europese projecten

Meebouwen aan het vermarkten van Zuid-Limburg, daar krijg ik energie van! Van creatieve campagnes en online strategie tot uitdagende marketingprojecten in regio Parkstad of ver daar buiten.

Stuur Maike een mail

'Iedereen onze prachtige regio laten ontdekken, dat is waar het om draait.'

Frans Schoonbrood
Databeheerder/Medewerker afdeling Marketing & Evenementen

Als databeheerder zorg ik ervoor dat de vermeldingen van onze leden keurig op de website zichtbaar zijn. Het begeleiden en bieden van service aan onze leden vind ik een mooie uitdaging waar ik heel veel plezier aan beleef.

Stuur Frans een mail
Daphne Pleijers
Projectcoördinator Marketing

Van een religieus verleden tot een rijke bodem vol streekproducten. Zuid-Limburg heeft een uniek verhaal. Dát verhaal vertel ik online en offline in campagnes, routebrochures, de vakantiekrant en via influencers.   

Stuur Daphne een mail
Chloë Mullenders
Projectcoördinator Marketing

Al het moois in Zuid-Limburg met iedereen delen, dat is toch het fijnste wat er is! Ik zit meestal met mijn neus in de social media- en contentmarketing en mag met trots onze unieke wijnregio Zuid-Limburg op de kaart zetten.

Stuur Chloë een mail
Loek Wehrens
Online coördinator Marketing

Van de glooiende heuvels tot de bruisende evenementen - er is zoveel te ontdekken en te delen. Ik ben trots dat ik als online coördinator Marketing kan bijdragen aan de zichtbaarheid en aantrekkingskracht van Zuid-Limburg, zodat iedereen kan genieten van al het moois dat we te bieden hebben.

Stuur Loek een mail
Esther Laseur
Content coördinator Marketing

Zuid-Limburg is een regio om trots op te zijn! Als content coördinator breng ik de pracht van onze streek in beeld met de mooiste foto’s en filmpjes. Via nieuwsbrieven, social media en drukwerk neem ik onze bezoekers mee op reis en zorg ik ervoor dat ze de magie van Zuid-Limburg ontdekken.

Stuur Esther een mail

Evenementenpunt

'Regionale evenementen optimaal zichtbaar maken via de juiste middelen en kanalen, omdat ieder evenement uniek is.'

Kenny van Kooten
Projectcoördinator Marketing & Evenementen en Tickli - Ticketshop Limburg

Tickli is dé online ticketshop voor alle organisaties in (Zuid-)Limburg, hierbij ondersteun ik zowel organisatie als bezoeker. Ook zorg ik voor de invulling van onze inspiratieschermen, zodat de bezoeker een fijne tijd heeft!

Stuur Kenny een mail
Karlijn de Richemont
Projectcoördinator Marketing & Evenementen

Ieder evenement is uniek en ik help ze graag met de promotie in onze regio! Tijdens Kerststad Valkenburg ben ik extra trots op hoe groots ons kleine Zuid-Limburg kan zijn. Als echte Limburgse ben ik trots dat ik kan bijdragen aan de promotie van de regio. 

Stuur Karlijn een mail

Routepunt

Herman Wehkamp
Manager Routepunt

Het Routepunt is het (kennis)centrum op het gebied van route-structuren. Met een professioneel team, diverse overheden en passionele vrijwilligers werk ik elke dag aan leukere en verrassende routes in Zuid-Limburg.

Stuur Herman een mail
Birgit Toussaint
Medewerkster Routepunt

Mijn uitdagende functie is de coördinatie van het onderhoud van de bewegwijzerde recreatieve routes in Zuid-Limburg. Ook ben ik nauw betrokken bij gemeentelijke routeprojecten en houd ik me bezig met product- en projectontwikkeling. 

Stuur Birgit een mail

'Er leiden meerdere wegen naar Rome... Maar ook naar Zuid-Limburg!'

Financiële Administratie

Anita Klinkenberg
Manager afdeling Financiële Administratie

Als manager financiële administratie zorg ik ervoor dat de financiële zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Van de salarisadministratie tot jaarrekeningen, geen enkele dag is hetzelfde voor mij bij Visit Zuid-Limburg!

Stuur Anita een mail
René Eijdems
Medewerker Financiële Administratie

Optimaal gebruik maken van financiële software is mijn werkwijze, waardoor informatie voor collega’s betrouwbaar en direct beschikbaar is. De kracht van Visit Zuid-Limburg is een continu proces van innovatie waardoor mijn werk steeds uitdagend blijft.

Stuur René een mail

Facility Management

'Om het unieke DNA van de regio online en offline zichtbaar te maken moet de logistiek achter de schermen kloppen.’

Vera Veenstra
Facility Manager

De zoektocht naar Limburgse producten met elk hun unieke oorsprong, is mijn passie! Bezoekers kunnen in onze Visit Zuid-Limburg Experiences kennismaken met al deze producten. Van wandelroute tot jam, elk product zijn eigen verhaal.

Stuur Vera een mail

Frontoffice Visit Zuid-Limburg Experience Valkenburg

Esther van Mulken
Visit host coördinator

We zijn zo enthousiast om de gasten te mogen verwelkomen in onze Experience. Het is heerlijk om er met de juiste tips voor te zorgen dat Zuid Limburg hen zo verrast dat ze zeker nog eens terug willen komen (en het rondvertellen). 

Stuur Esther een mail
Mariëlle Wiertz
Visit host

Als Limburgse met een ‘bronsgreun’ hart is niets zo fijn als mensen te informeren én enthousiasmeren over de regio. Wij geven graag tips om de streek te ontdekken; van de bekende highlights tot de verborgen pareltjes.

Stuur Mariëlle een mail

Frontoffice Visit Zuid-Limburg Experience Heerlen-Parkstad

Francien Sadiki-Lendfers
Visit host coördinator

Samen met het hele team van front office medewerkers zowel inwoners, dagjesmensen als toeristen informeren en enthousiasmeren om Parkstad en natuurlijk heel Zuid-Limburg te gaan verkennen.

Stuur Francien een mail
Angelique Janssen
Visit host

Met veel plezier werk ik als 'vliegende keep' voor Visit Zuid-Limburg! U kunt mij tegenkomen in één van onze Experiences, het startpunt voor het 'Genieten met een zachte G'. Van streekproduct tot Street Art, graag deel ik mijn tips met u!

Stuur Angelique een mail

'Gasten en inwoners zijn welkom voor een stuk inspiratie, beleving én het juiste souvenir.'

Frontoffice Visit Zuid-Limburg Experience Sittard

Peggy Wielders
Visit host coördinator

Samen met mijn collega’s mag ik gasten ontvangen in onze Experience en ze wegwijs maken in de regio. Graag denk ik mee met andere enthousiaste mensen om onze stad nog meer in de schijnwerpers te zetten met leuke acties en initiatieven.

Stuur Peggy een mail
Bregje de Jong
Visit host

Gasten ontvangen in de Visit Zuid-Limburg Experience Sittard-Geleen en ze informeren over al het moois in onze regio; heerlijk om dit met ze te mogen delen en hun wegwijs te maken. Het geeft me veel energie om mensen te inspireren!

Stuur Bregje een mail
Inge Vranken
Visit host

Het is een fijn gevoel om iedere keer weer een stukje bij te dragen aan het heerlijke vakantiegevoel van de gasten in de regio Sittard-Geleen. Wie sjoen os Limburg is… dat weten wij als geen ander! Wij helpen u die schoonheid te ontdekken.

Stuur Inge een mail

Frontoffice Visit Zuid-Limburg Experience Gulpen

Marga Weijers
Visit host coördinator

Het mooiste aan mijn baan is dat ik het prachtige Heuvelland met de gasten mag delen. Mooie wandel- en fietsroutes promoten, maar ook informatie geven over de vele attracties, bezienswaardigheden etc. 

Stuur Marga een mail
Nicole Kleijnen
Visit host

Als trotse Limburgse is er niets mooiers bezoekers te informeren en te enthousiasmeren over onze regio. Als ‘vliegende keep’ verwelkom ik graag bezoekers en benoem ik net even dat extraatje in een van onze mooie locaties.

Stuur Nicole een mail