8R7A9234

Speciaal voor partners: meld uw activiteit gratis aan
in 3 eenvoudige stappen

Om de online zichtbaarheid van onze partners te vergroten hebben wij in 2021 een nieuwe functionaliteit ontwikkeld op visitzuidlimburg.nl. Doe mee en wordt eenvoudig en gratis zichtbaar in ons nieuwe, goedbezochte activiteiten-overzicht!

Eenvoudig en gratis aanmelden

Deze service is gratis voor aangesloten partners. Na goedkeuring door onze redactie is de activiteit automatisch zichtbaar in uw persoonlijke dashboard en kunt u de activiteit zelf beheren via ons content-systeem MXMS. Meld uw toeristische activiteit gratis aan via het formulier.

Krijg extra bezoekers naar úw aanbod

Continu besteden wij aandacht aan het verbeteren van de vindbaarheid en zichtbaarheid van onze partners op visitzuidlimburg.nl. Uit onderzoek bleek dat de activiteiten nog niet optimaal vindbaar waren. Om onze websitebezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn én om u meer 'leads' te leveren, hebben wij in 2021 een nieuwe module voor het activiteitenaanbod ontwikkeld. U kunt als partner uw toeristische activiteit gratis aanmelden en beheren. Zo profiteert u nog meer van de hoge bezoekersaantallen op visitzuidlimburg.nl én vergroot u uw kans om deze potentiële klanten om te zetten in een reservering voor uw activiteit. Want dat is ons gezamenlijke doel, toch?  

Vergroot uw zichtbaarheid op visitzuidlimburg.nl