Vergezicht Zuid Limburg

Online Wegwijzer Zuid-Limburg op úw website

Online Wegwijzer door Zuid-Limburg

Met onze widget Zuid-Limburg - oftewel 'Online Wegwijzer Zuid-Limburg' - kunt u op uw eigen website uw bezoekers wegwijs maken in Zuid-Limburg! De leukste toeristische informatie, tips, activiteiten en routes in de omgeving van uw bedrijf worden kant-en-klaar aangeboden. U bepaalt zelf welke informatie uw websitebezoeker te zien krijgt.

Waarom zou ik dit op mijn website plaatsen?

We snappen dat u als ondernemer geen tijd heeft om content over de regio te maken op uw website. Hoeft ook niet! Dat is onze taak en wij maken het u graag makkelijk. Met deze Online Wegwijzer bieden wij alle toeristische informatie over Zuid-Limburg aan op uw eigen website en maakt u uw bezoekers wegwijs in de regio. Wij zorgen ervoor dat deze informatie 100% actueel en gebruiksvriendelijk is. Een echte aanwinst voor uw website.

Samen verleiden we gasten tot een bezoek aan Zuid-Limburg!

Wat is een widget?

Door het plaatsen van een banner op uw website, die u zelf kunt kiezen, geeft u uw bezoeker direct toegang tot het openen van deze Online Wegwijzer met informatie over Zuid-Limburg. Gasten informeren was nog nooit zo makkelijk!

Hoe werkt dat?

Het enige dat u hoeft te doen is de widget aanmaken in 4 stappen. Dit kost slechts enkele minuten van uw tijd. U bepaalt zelf welke informatie uw bezoeker te zien krijgt en de rest regelen wij!

Meer uitleg? Bekijk ons webinar:

Op 9 november 2021 organiseerden wij een webinar over onze nieuwste tool, de Online Wegwijzer Zuid-Limburg. In deze korte online sessie lieten wij zien hoe ondernemers de informatievoorziening (naar keuze) over Zuid-Limburg gratis en eenvoudig kunnen ontsluiten op hun eigen website. Heeft u deze online sessie gemist? Kijk ‘m nu terug en draag bij aan onze regiopromotie.