Welkom op onze website voor partners

Ook tijdens deze corona-crisis zijn wij dé betrouwbare partner voor bestemmingsmanagement en -marketing in Zuid-Limburg. Via onze Kennisbank Corona en Toerisme delen we relevante berichten over toerisme en corona met u. Lees er alles over initiatieven richting politiek en van brancheverenigingen, bereikbaarheid, oproepen en toerisme-weetjes in coronatijd. Samen sterk voor het toerisme!

vvv_2015_000047.jpg

Routepunt
Zuid-Limburg

Het Routepunt Zuid-Limburg hebben wij volledig in eigen beheer. Dit is uniek in de branche en maakt dat u kunt profiteren van bijzondere voordelen.

Het Routepunt Zuid-Limburg is sinds 2006 verantwoordelijk voor controle, onderhoud en beheer van alle bewegwijzerde fiets-, wandel-, mountainbike-, ruiter- en menroutes in Zuid-Limburg. En dat zijn er nogal wat! Een belangrijke rol, want er is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Maar het omvat meer dan dat.

Het Routepunt Zuid-Limburg:

  • Denkt mee over nieuwe (grensoverschrijdende) routes
  • Kijkt naar nieuwe ICT-mogelijkheden
  • Ontwikkelt kaarten voor wandelaars, mountainbikers en fietsers
  • Is centraal aanspreekpunt voor alle gebruikers
  • Legt de verbinding tussen routes en ondernemers
  • Heeft een signaalfunctie bij vernieuwende projecten

Herman Wehkamp, coördinator Routepunt Zuid-Limburg legt uit:

"Samen met tientallen gepassioneerde vrijwilligers brengen we de Zuid-Limburgse routestructuren kwalitatief op een hoger niveau. We beheren en ontwikkelen routes en routekaarten. We houden ons bezig met innovatie, projecten en nog veel meer... Kijkt u mee naar de video?"

Wat een pech, bordje weg!

Ondanks continue controles kan het toch gebeuren dat een bordje ontbreekt, niet duidelijk of kapot is.

Dit kunt u direct melden via meldpunt bewegwijzering of via routepunt@visitzuidlimburg.nl.

Ook mogelijke verbeteringen of meldingen van obstakels zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze routes up to date en toegankelijk.

Moeder en dochter op fiet
vvv_2015_000249.jpg
vvv_2015_000539.jpg
vvv_2015_000422.jpg (1)