Dé schakel
bij regionale evenementen

Ons Evenementenpunt is dé schakel bij de ondersteuning en advisering van regionale evenementen. Van kleine tot grootschalige events; wij helpen u graag! Evenementen zijn goed voor de naamsbekendheid, aantrekkingskracht en levendigheid van onze regio. Hierdoor bevorderen we niet alleen de economische groei, maar ook de betrokkenheid van de eigen inwoners. Win, win!

Wat Visit Zuid-Limburg voor úw evenement kan betekenen

(Promotionele) ondersteuning

Evenementen zijn er in verschillende maten, onze ondersteuning ook. Kies welk pakket het beste bij u past. Eventueel aan te vullen met een upgrade. 

Lees verder

Online ticketverkoop

Met ons eigen online Ticket Reserveringssysteem Tickli verzorgen we gemakkelijk en snel een online ticketshop voor uw evenement.

Lees verder

Gratis promotie op website

Zo komt uw event onder de aandacht bij ruim 2 miljoen bezoekers. De content is zoekgericht is geschreven, waardoor de vindbaarheid in Google verbetert.

Lees verder

Fysieke kaartverkoop

Wij verzorgen de kaartverkoop van uw event via onze betrouwbare verkoopkanalen verspreid over heel Zuid-Limburg, het 0900-nr en de ticketshop.

Lees verder

Smaakt ons Evenementenpunt naar meer?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze evenementen coördinator Karlijn de Richemont denkt graag met u mee. Zij brengt u ook in contact met voor u relevante personen binnen en buiten onze organisatie. U bereikt Karlijn via telefoon 0031 - (0) 43-609 8534, mobiel 0031 - (0) 6 23175482 of mail: karlijn.derichemont@visitzuidlimburg.nl