Campagne Welkom in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is al grotendeels hersteld van de watersnood. Visit Zuid-Limburg voert een campagne om consumenten te informeren over de actuele situatie. Met als doel op te roepen niet te annuleren, maar zich te laten informeren. Samen met alle partners helpt Visit Zuid-Limburg toeristen veilig op weg en worden veel gestelde vragen beantwoord op visitzuidlimburg.nl/welkom.

EvenementenpuntVisitZuidLimburg.jpg

Dé schakel
bij regionale evenementen

Ons Evenementenpunt is dé schakel bij de ondersteuning en advisering van regionale evenementen. Van kleine tot grootschalige events; wij helpen u graag! Evenementen zijn goed voor de naamsbekendheid, aantrekkingskracht en levendigheid van onze regio. Hierdoor bevorderen we niet alleen de economische groei, maar ook de betrokkenheid van de eigen inwoners. Win, win!

Wat Visit Zuid-Limburg voor úw evenement kan betekenen

Simone Meertens | Evenementen coördinator Visit Zuid-Limburg

Smaakt ons Evenementenpunt naar meer?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze evenementen coördinator Simone Meertens denkt graag met u mee. Zij brengt u ook in contact met voor u relevante personen binnen en buiten onze organisatie. U bereikt Simone via telefoon 0031 - (0) 43-609 8534 of 0031 - (0) 6-2353 4478, mail: simone.meertens@visitzuidlimburg.nl