Welkom op onze website voor partners

Ook tijdens deze corona-crisis zijn wij dé betrouwbare partner voor bestemmingsmanagement en -marketing in Zuid-Limburg. Via onze Kennisbank Corona en Toerisme delen we relevante berichten over toerisme en corona met u. Lees er alles over initiatieven richting politiek en van brancheverenigingen, bereikbaarheid, oproepen en toerisme-weetjes in coronatijd. Samen sterk voor het toerisme!

Dé schakel
bij regionale evenementen

Ons Evenementenpunt is dé schakel bij de ondersteuning en advisering van regionale evenementen. Van kleine tot grootschalige events; wij helpen u graag! Evenementen zijn goed voor de naamsbekendheid, aantrekkingskracht en levendigheid van onze regio. Hierdoor bevorderen we niet alleen de economische groei, maar ook de betrokkenheid van de eigen inwoners. Win, win!

Wat Visit Zuid-Limburg voor úw evenement kan betekenen

Smaakt ons Evenementenpunt naar meer?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze evenementen coördinator Simone Meertens denkt graag met u mee. Zij brengt u ook in contact met voor u relevante personen binnen en buiten onze organisatie. U bereikt Simone via telefoon 0031 - (0) 43-609 8534 of 0031 - (0) 6-2353 4478, mail: simone.meertens@visitzuidlimburg.nl