Over MXMS: content-beheersysteem voor partners

Dagelijks werken we er hard aan om de kwaliteit, actualiteit en betrouwbaarheid van de aangeboden toeristische informatie in stand te houden. De bijdrage van partners is daarbij onmisbaar, want samen verleiden we gasten tot een bezoek aan Zuid-Limburg.

Uw eigen partnerpagina bij Visit Zuid-Limburg

Als partner krijgt u een of meerdere online partnerpagina's op het online platform van Visit Zuid-Limburg. De informatie over uw bedrijf, speciale aanbiedingen of acties voor uw gasten kunt u zelf beheren. Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week via MXMS, ons content-beheersysteem voor partners. In november 2023 lanceerden we een geheel nieuwe versie, waardoor MXMS klaar is voor de toekomst. Log regelmatig in en zorg dat uw bedrijf altijd goed en up-to-date in de etalage staat.

Persoonlijk dashboard

Ook krijgt u een persoonlijk dashboard; een handig overzicht met statistieken van uw partnerpagina, vermeldingen en activiteiten. Hier ziet u zaken als het aantal vertoningen, weergaven en doorclicks naar uw eigen website.

In MXMS kunt u 24/7:

  • Eenvoudig teksten en foto's plaatsen
  • Teksten en foto's actualiseren en bewerken
  • Activiteiten gratis aanmelden en beheren
  • Aanpassingen doen om uw informatie up-to-date te houden
  • Persoonlijk dashboard met statistieken inzien
  • Eenvoudig via computer, tablet of smartphone

U krijgt een automatische koppeling én promotie via het online platform van Visit Zuid-Limburg

Op ons online platform verwelkomen we elk jaar miljoenen bezoekers. Bezoekers geïnteresseerd in Zuid-Limburg, maar vooral ook in wat er allemaal te doen is bij onze toeristische partners. Die bezoekers weten ons te vinden door de kwaliteit, actualiteit en betrouwbaarheid van Visit Zuid-Limburg. Hieronder valt niet alleen visitzuidlimburg.nl, maar ook de op MXMS aangesloten toeristische websites van gemeenten, online wegwijzers op websites van derden en diverse digitale informatieschermen verspreid over de regio. Uw partnerpagina('s) worden gekoppeld op al deze online kanalen en hierdoor automatisch meegenomen in de promotiecampagnes van Visit Zuid-Limburg.

Houd uw informatie up-to-date

Log regelmatig in via visitzuidlimburg.nl/mxms en werk uw informatie bij. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit, actualiteit en betrouwbaarheid van alle toeristische informatie in stand te houden. Uw bijdrage is hiervoor essentieel. Samen verleiden we gasten tot een bezoek aan Zuid-Limburg!