Detail

Compleet vernieuwd systeem voor partners van Visit Zuid-Limburg

15 november 2023

Compleet vernieuwd systeem voor partners van Visit Zuid-Limburg

Visit Zuid-Limburg werkt er dagelijks aan om de kwaliteit, actualiteit en betrouwbaarheid van de aangeboden toeristische informatie in stand te houden. De bijdrage van partners is daarbij onmisbaar, want samen verleiden we gasten tot een bezoek aan Zuid-Limburg! 

Nieuw content-beheersysteem
Bij Visit Zuid-Limburg aangesloten partners kunnen zelf hun informatie invoeren via het nieuwe online beheersysteem. Dit content-beheersysteem, genaamd MXMS, is vandaag gelanceerd. In 2023 is er achter de schermen hard gewerkt aan een geheel nieuwe versie van dit systeem. Het gebruiksgemak werd flink verbeterd en een toegankelijke weergave werd gerealiseerd. Bovendien is het persoonlijk dashboard met statistieken voor partners uitgebreid en kunnen toeristische activiteiten gratis worden ingevoerd. Via dit systeem beheren toeristische ondernemers vanaf nu heel gemakkelijk hun online partnerpagina bij Visit Zuid-Limburg, ook via hun tablet of smartphone.
 
Koppeling met online platform Visit Zuid-Limburg
Op ons online platform verwelkomen we elk jaar miljoenen bezoekers. Bezoekers ge├»nteresseerd in Zuid-Limburg, maar vooral ook in wat er allemaal te doen is bij onze toeristische partners. Die bezoekers weten ons te vinden door de kwaliteit, actualiteit en betrouwbaarheid van Visit Zuid-Limburg. Hieronder valt niet alleen visitzuidlimburg.nl, maar ook de op MXMS aangesloten toeristische websites van gemeentenonline wegwijzers op websites van derden en diverse digitale informatieschermen verspreid over de regio.

Met de vernieuwing van MXMS is de database van Visit Zuid-Limburg klaar voor de toekomst.