Welkom op onze website voor partners

Ook tijdens deze corona-crisis zijn wij dé betrouwbare partner voor bestemmingsmanagement en -marketing in Zuid-Limburg. Via onze Kennisbank Corona en Toerisme delen we relevante berichten over toerisme en corona met u. Lees er alles over initiatieven richting politiek en van brancheverenigingen, bereikbaarheid, oproepen en toerisme-weetjes in coronatijd. Samen sterk voor het toerisme!

Persoonlijk aanspreekpunt
en regionale kennispartner

Onze regiomanagers zijn uw persoonlijke aanspreekpunt en regionale kennispartner. Dit vinden wij belangrijk om een goede relatie met onze partners aan te gaan. Maar ook om een stuk betrokkenheid bij het gebied te vergroten. We werken met 4 regio’s: Grensmaasvallei, Parkstad Limburg, Heuvelland én Valkenburg-Meerssen.

Even voorstellen

Van links naar rechts onze regiomanagers: Petra Sieben(Heuvelland), Moniek Daniels (regio Parkstad Limburg), Sven Kools (regio Grensmaasvallei) en Nicole Schurgers (regio Valkenburg-Meerssen).

Hoe bereikt u ons?

Heuvelland - Petra Sieben
Telefoon: 0031 - (0)43-609 8528
Mobiel: 0031 - (0)6-2317 5482
E-mail: petra.sieben@visitzuidlimburg.nl

Valkenburg - Meerssen - Nicole Schurgers
Telefoon: 0031 - (0)43-609 8509
Mobiel: 0031 - (0)6-2024 6022
E-mail: nicole.schurgers@visitzuidlimburg.nl

Parkstad Limburg - Moniek Daniels
Telefoon: 0031 - (0)43-609 8505
Mobiel: 0031 - (0)6-5109 5795
E-mail: moniek.daniels@visitzuidlimburg.nl

Grensmaasvallei - Sven Kools
Telefoon: 0031 - (0)43-609 8507
Mobiel: 0031 - (0)6-8367 4200
E-mail: sven.kools@visitzuidlimburg.nl

Een partnership met Visit Zuid-Limburg biedt verschillende voordelen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij graag maatwerk. Onze regiomanagers doen u graag een persoonlijk en concreet voorstel voor een partnership en eventuele extra’s. Kijk op de pagina 'Voor Partners' voor een grove indicatie van de kosten. 

Uw bedrijf profileren gaat net wat makkelijker met onze:

Toetsen maar!

Onze ideeën, ontwikkelingen in de markt en hun gevolgen of mogelijke innovaties zijn voorbeelden van zaken die wij bespreken met onze klankbordgroep.

Een groepje ambitieuze toeristische ondernemers, met een hart voor Zuid-Limburg net als wij. In het verleden bespraken we belangrijke thema’s over bijvoorbeeld ‘gastvrijheid’, ‘landbouw’, ‘campagnes’ en ontwikkelden we samen kennisbijeenkomsten. Heeft u interesse in een toekomstige klankbordgroep meeting? Neem dan contact op met uw regiomanager.

Partner aan het woord

Wynand Vogels van Hoeve Krekelberg:

“Toerisme is essentieel voor onze regio, de toeristisch-recreatieve ondernemer én de lokale economie. Visit Zuid-Limburg is hierin een belangrijke partner, omdat zij op basis van marktonderzoek gedegen te werk gaat in het bewerken van onze belangrijkste markten. Dit via zowel gerichte- als free-publicity. Ook behartigen zij onze belangen bij de politiek en onderstrepen ze het belang van investeringen in het toerisme."