Omgeving Wahlwiller

Hart voor
Zuid-Limburg

De regio Zuid-Limburg met haar prachtige glooiende landschap, dát is waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Met ons kleine team werken we vol enthousiasme aan het op de kaart zetten van deze prachtige regio. Nationaal én internationaal. Ook voelen we ons mede verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van Zuid-Limburg, wat terug te zien is in beleid en producten die we samen met onze partners opstellen. Maar dit allemaal kunnen we niet zonder onze drijvende kracht, onze medewerkers. Hun geluk staat dan bij ons dan ook centraal. Dat geluk ziet u namelijk ook als u onze shop bezoekt, door de website klikt, deelneemt aan een event en noem maar op. Daarbij maken wij dankbaar gebruik van onze rijke historie als basis voor de toekomst.

Onze doelgroepen

Visit Zuid-Limburg heeft drie belangrijke doelgroepen waarvoor wij diensten verlenen en die ons mede financieren. Dit zijn de:

  • 16 Zuid-Limburgse gemeenten en de Duitse gemeente Selfkant
  • 900 aangesloten partners
  • inwoners & gasten

Evenementenorganisaties zijn bij Visit Zuid-Limburg ook aan het goede adres, voor meer informatie verwijzen wij u graag naar ons Evenementenpunt.

Onze inkomsten

De inkomsten van Visit Zuid-Limburg zijn voor 61% afkomstig van ondernemers en gasten. De overige 39% wordt bijgedragen door de gemeentes waarvoor we werken. Meer over onze activiteiten en recente ontwikkelingen in onze organisatie en regio, leest u in het jaarverslag.

Vertel me meer

Blik even mee terug én vooruit...

Samen aan de slag