Campagne Welkom in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is al grotendeels hersteld van de watersnood. Visit Zuid-Limburg voert een campagne om consumenten te informeren over de actuele situatie. Met als doel op te roepen niet te annuleren, maar zich te laten informeren. Samen met alle partners helpt Visit Zuid-Limburg toeristen veilig op weg en worden veel gestelde vragen beantwoord op visitzuidlimburg.nl/welkom.

IMG_0872[1].jpg

MXMS instructie

Uw eigen partnerpagina

en persoonlijk dashboard

Als partner krijgt u een of meerdere partnerpagina's op onze consumentenwebsite visitzuidlimburg.nl. De informatie over uw bedrijf, speciale aanbiedingen of acties voor uw gasten kunt u zelf 24/7 actualiseren via MXMS, het content-systeem achter onze website. Bekijk er ook uw persoonlijk dashboard met statistieken; een handig overzicht met het aantal paginaweergaves van uw partnerpagina en doorclicks naar uw eigen website. Log regelmatig in via visitzuidlimburg.nl/mxms en zorg dat uw bedrijf altijd goed in de etalage staat.

Uitleg in het kort

Als u bent ingelogd, opent MXMS in het 'Dashboard'. Hier ziet u in één oogopslag de statistieken van al uw vermeldingen opgeteld. In de linkerkolom ziet u uw vermeldingen in een lijst. Klik hier nu op een vermelding om deze te bewerken.

Als u een vermelding heeft geselecteerd, verschijnt in het middengedeelte de informatie. In het voorbeeld is 'Hotel VVV Zuid-Limburg' geselecteerd. Er verschijnt nu aan de rechterkant een nieuwe kolom waarin de inhoud van de vermelding wordt getoond: de hoofdfoto, de extra afbeeldingen, de tekstuele detailinformatie en de statistieken. U kunt alle onderdelen hier vervangen of bewerken.

Bekijk de instructievideo

Hoe beheer ik mijn partnerpagina op visitzuidlimburg.nl?

Visit Zuid-Limburg heeft een handige instructievideo gemaakt waarmee u heel makkelijk uw vermelding(en) op de website visitzuidlimburg.nl zelf kunt beheren en aanpassen via MXMS.