MXMS instructie

Uw eigen partnerpagina

en persoonlijk dashboard

Als partner krijgt u een of meerdere partnerpagina's op onze consumentenwebsite visitzuidlimburg.nl. De informatie over uw bedrijf, speciale aanbiedingen of acties voor uw gasten kunt u zelf 24/7 actualiseren via MXMS, het content-systeem achter onze website. Bekijk er ook uw persoonlijk dashboard met statistieken; een handig overzicht met het aantal paginaweergaves van uw partnerpagina en doorclicks naar uw eigen website. Log regelmatig in via visitzuidlimburg.nl/mxms en zorg dat uw bedrijf altijd goed in de etalage staat.

MXMS: uitleg in het kort

Als u bent ingelogd, opent MXMS in het 'Dashboard'. Hier ziet u in één oogopslag de statistieken van al uw vermeldingen opgeteld. In de linkerkolom ziet u uw vermeldingen in een lijst. Klik hier nu op een vermelding om deze te bewerken.

Als u een vermelding heeft geselecteerd, verschijnt in het middengedeelte de informatie. In het voorbeeld is 'Hotel VVV Zuid-Limburg' geselecteerd. Er verschijnt nu aan de rechterkant een nieuwe kolom waarin de inhoud van de vermelding wordt getoond: de hoofdfoto, de extra afbeeldingen, de tekstuele detailinformatie en de statistieken. U kunt alle onderdelen hier vervangen of bewerken.