D,Simp,Boch,Klaproos 0153 Crop

Doe mee!
Jouw Wegwijzer 2024-2025

'Jouw Wegwijzer' is dé bewaar- en inspiratiebrochure over wat er allemaal in Zuid-Limburg te beleven is. Hierin vindt uw gast alle informatie die hij/zij nodig heeft om met volle teugen te genieten van Zuid-Limburg! 


Als dagattractie of eet- en drinkgelegenheid kunt u zich hierin presenteren. De brochure is op 1 maart 2023 uitgebracht en verspreid. Vanaf september 2023 kunt u weer meedoen met een advertentie in de nieuwe Wegwijzer van 2024-2025. 

Wegwijzer Omslag '22

Presentatie­vormen

• 1/4 pagina - € 635
• 1/2 pagina - € 1.165
• 1/1 pagina - € 2.175
• Dubbele pagina (spread) - € 3.995


€ 25 korting!

Bij ongewijzigde doorplaatsing van uw presentatie uit de vorige editie.

Bekijk de specificaties van de presentatievormen.

Wilt u een Wegwijzer advertentie bestellen?

Wij versturen in september een Wegwijzer mailing naar al onze partners, waarin u t/m 15 oktober 2023 uw advertentie in de Wegwijzer mee kunt bestellen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw regiomanagers. Zij helpen u graag! 

Regiomanager in heuvelland

Simone Meertens

Stuur Simone een mail
Regiomanager met glimlach

Moniek Daniels

Stuur Moniek een mail
Regiomanager naar zijkant kijkend

Nicole Schurgers

Stuur Nicole een mail
Regiomanager met blauw hemd en lach

Sven Kools

Stuur Sven een mail

Opbouw Wegwijzer

De Wegwijzer is opgebouwd aan de hand van onze (DNA) thema's aangevuld met uw dag-attracties, evenementen, activiteiten en eet- en drinkgelegenheden. 

Omvang, formaat en oplage

De Wegwijzer heeft een omvang van ongeveer 150 pagina's en een formaat van 135 x 210 mm staand. De jaarlijkse brochure wordt via verschillende kanalen gedistribueerd met een geweldige oplage van minimaal 140.000 stuks

Verspreiding

  • Visit Zuid-Limburg Shops
  • Grotere verblijfaccommodaties en attracties in Zuid-Limburg
  • Beurzen (bv. een fiets- en wandelbeurs)
  • Downloads via de website
  • Direct mailings

Nieuw! Online partnervermeldingen

In de nieuwe Wegwijzer 2023-2024 zullen de regelvermeldingen komen te vervallen. In plaats van de regelvermeldingen zullen wij in de brochure QR codes opnemen om naar onze online databank 'Zoek in heel Zuid-Limburg' te verwijzen, waarin alle partnervermeldingen zichtbaar zijn. Websitebezoekers kunnen er selecteren op categorie en eenvoudig routes, horecazaken, attracties, activiteiten, evenementen en nog meer vinden. Deze kunnen ze naar wens filteren op thema's en kenmerken. 

Kinderen rennen door fontein bij het Drielandenpunt doolhof

Kortingsbon

Wanneer u een advertentie afneemt is het ook mogelijk om voor uw bedrijf een kortingsbon in de Wegwijzer te plaatsen. Deze kortingsbon zorgt ervoor dat u extra opvalt in de Wegwijzer, daarbij is de kans groter dat uw organisatie meer wordt bezocht en kunt u zelf de respons meten.