Jouw Wegwijzer 2024-2026

'Jouw Wegwijzer' is dé bewaar- en inspiratiebrochure over wat er allemaal in Zuid-Limburg te beleven is. Hierin vindt uw gast alle informatie die hij/zij nodig heeft om met volle teugen te genieten van Zuid-Limburg!

Als dagattractie of eet- en drinkgelegenheid kunt u zich in de Wegwijzer presenteren. De brochure is op 1 maart 2024 uitgebracht en verspreid. Vanaf september 2025 kunt u weer meedoen met een advertentie in de nieuwe Wegwijzer van 2026-2028. 

Nieuw! Wegwijzer heeft looptijd van 2 jaar

De nieuwe Wegwijzer brochure zal met ingang van 1 maart 2024 een looptijd krijgen van 2 jaar en dus doorlopen t/m 1 maart 2026. Dat betekent dat wanneer u adverteert in de Wegwijzer, uw advertentie een langere periode zichtbaar zal zijn. Door de looptijd van twee jaar, zal tevens de oplage worden verhoogd naar minimaal 250.000 stuks. Hieronder bekijkt u de gewijzigde advertentietarieven. De facturatie zal in 2 termijnen plaatsvinden. De eerste facturatie bij publicatie van de nieuwe Wegwijzer en de tweede facturatie een jaar na publicatie.

Presentatie­vormen

• 1/4 pagina - € 1.270 (€ 635 per jaar)
• 1/2 pagina - € 2.330 (€ 1.165 per jaar)
• 1/1 pagina - € 4.350 (€ 2.175 per jaar)
• Dubbele pagina (spread) - € 7.990 (€ 3995 per jaar)

€ 25 korting!
Bij ongewijzigde doorplaatsing van uw presentatie uit de vorige editie.

Bekijk de specificaties van de presentatievormen.

Wilt u een Wegwijzer advertentie bestellen?

Wij versturen in september 2025 een nieuwe Wegwijzer mailing naar al onze partners, waarin u uw advertentie in de Wegwijzer mee kunt bestellen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw regiomanagers. Zij helpen u graag! 

Simone Meertens

Stuur Simone een mail

Moniek Daniels

Stuur Moniek een mail

Nicole Schurgers

Stuur Nicole een mail

Sven Kools

Stuur Sven een mail

Opbouw Wegwijzer

De Wegwijzer is opgebouwd aan de hand van onze (DNA) thema's aangevuld met uw dagattracties, evenementen, activiteiten en eet- en drinkgelegenheden. 

Omvang, formaat en oplage

De Wegwijzer heeft een omvang van ongeveer 150 pagina's en een formaat van 135 x 210 mm staand. De tweejaarlijkse brochure wordt via verschillende kanalen gedistribueerd met een geweldige oplage van gegarandeerd minimaal 250.000 stuks

Verspreiding

  • Visit Zuid-Limburg Experiences en Shops
  • Grotere verblijfsaccommodaties en attracties in Zuid-Limburg
  • Beurzen (bv. een fiets- en wandelbeurs)
  • Foldersbestellen.nl/visitzuidlimburg
  • Downloads via de website visitzuidlimburg.nl
  • Direct mailings

Online partnervermeldingen

Naast uw advertentie nemen wij in de Wegwijzer brochure ook QR codes op om naar onze online databank 'Zoek in heel Zuid-Limburg' te verwijzen, waarin alle partnervermeldingen zichtbaar zijn. Websitebezoekers kunnen er selecteren op categorie en eenvoudig routes, horecazaken, attracties, activiteiten, evenementen en nog meer vinden. Deze kunnen ze naar wens filteren op thema's en kenmerken. 

Kortingsbon

Wanneer u een advertentie afneemt is het ook mogelijk om voor uw bedrijf een kortingsbon in de Wegwijzer te plaatsen. Deze kortingsbon zorgt ervoor dat u extra opvalt in de Wegwijzer, daarbij is de kans groter dat uw organisatie meer wordt bezocht en kunt u zelf de respons meten.