Detail

(Visit) Zuid-Limburg in het nieuws

3 juni 2019

(Visit) Zuid-Limburg in het nieuws

3 juni jl. was de ambassadeur van Georgië met zijn delegatie in Heerlen. De reden van zijn bezoek was een handelsmissie om te zien of internationale samenwerking tussen Heerlen en Georgië in de toekomst mogelijk is. Anya Niewierra hield een voordracht over toerisme in Zuid-Limburg en de transitie in Parkstad van mijngebied tot toeristische trekpleister. parkstadactueel.nl deed hiervan verslag. Directeur VVV-Limburg Anya Niewierra hield een voordracht over toerisme in Zuid-Limburg en de transitie in Parkstad van mijngebied tot toeristische trekpleister. 

De plannen voor een icoon op het Drielandenpunt in Vaals beschreef Wijlimburg.nl.

En alweer valt Restaurant de Gerardushoeve in Epen in de prijzen. Het restaurant is nu ook genomineerd voor de German Design Award 2020  naast de al eerder gecommuniceerde Restaurant & Bar design awards. Ook deed rtlnieuws.nl de Gerardushoeve aan tijdens een rit door het heuvelland op hun ontdekkingstocht door Zuid-Limburg. 

Slapen in een piramide in twee luxe jacuzzi suites met uitzicht over de Limburgse heuvels is nu mogelijk bij Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul. Het totale hotel wordt in 2019 verbouwd. 

Een mooi artikel over de Schinveldse Bossen in het Wandelmagazine. Andere highlights die worden aangedaan zijn Nonke Buusjke, het dal van de Roode beek en eetcafé De Lier.

Een artikel over Klooster Wittem en het dorp Eys verscheen in de Aachener Zeitung.

Onze berichtgeving over 75 jaar bevrijding pakten verkeersbureaus.infoparkstadactueel.nl, sittard-geleen.nieuws.nl en heerlen.nieuws.nl op. 

Over fietsen in Limburg en specifiek een rondje door de heidelandschappen van de Brunssummerheide een artikel op de website van C&A Mode. 

De Gemeente Valkenburg behoort sinds half mei tot de Bokkenrijdersgemeenten. 

De Gemeente Heerlen is officieel ‘Fairtrade gemeente’ waarmee de gemeente de 2de gemeente in Zuid-Limburg is na de Gemeente Sittard-Geleen. 

Het Orlando Festival werd belicht op events.nl

De Kunstroute in Gulpen-Wittem werd beschreven op eropuitinlimburg.com.