Zomercampagne: Heuvel op, heuvel af

Zomercampagne

Wist u dat Visit Zuid-Limburg meer dan 500 routes aanbiedt? En dat de routes met één klik te navigeren zijn? De nieuwe zomercampagne 'Heuvel op, heuvel af' brengt het grote aanbod aan routes en de uitgebreide filter- en nieuwe navigatiemogelijkheden onder de aandacht. Zo helpt Visit Zuid-Limburg recreanten gemakkelijk op pad in de regio. De campagne loopt van mei tot en met september en wordt zowel online als offline ingezet. 

Routefunctionaliteiten

Via visitzuidlimburg.nl/zoekroutes vindt iedereen eenvoudig de perfecte route. Filteren is mogelijk op afstand, moeilijkheidsgraad, plaats of thema. Verder is er speciale aandacht voor gebruikers van openbaar vervoer of rolstoel en kinderwagen. Met de filter ‘Bij jou in de buurt’ ziet u meteen welke routes dichtbij uw locatie liggen.

Vanaf de routepagina zijn de routes met één klik te navigeren. Dat betekent dat u meteen kunt beginnen met het live volgen van de route zodra u ‘m gevonden heeft! Bevind u zich op minder dan 2 kilometer van het startpunt dan helpt een stippellijntje op de kaart u op weg. Andere navigatieopties zoals het downloaden van GPX of het printen van een PDF zijn ook beschikbaar. Op het kaartje ziet u waar langs de route gezellige horecapunten, leuke attracties en bijzondere bezienswaardigheden liggen. Kies een route en bekijk het zelf. Help uw gasten een handje mee en breng ze op de hoogte van deze functionaliteiten. 

Favoriete routes slaat u voor een volgende keer op door te klikken op het hartje en deelt u gemakkelijk met familie of vrienden.

Uw online zichtbaarheid vergroten

Probeer optimaal van onze offline en online campagne door uw online zichtbaarheid op visitzuidlimburg.nl te vergroten. In de brochure 'Promotie voor partners' vindt u info en praktische tips om dit te realiseren. 

Op alle routepagina's worden aangesloten partners, die op of in de buurt van de route liggen automatisch getoond om zichtbaarheid te stimuleren. Op uw partnerpagina worden vervolgens onder het kopje 'Routes in de buurt' wandel-, fiets-, MTB- en wielrenroutes nabij uw locatie getoond. 

Samenwerking met Arriva

Ook dit jaar enthousiasmeren we in samenwerking met Arriva publiek om het OV te nemen om te gaan wandelen in Zuid-Limburg. Het is een van de manieren waarop we bijdragen aan het verlagen van de (verkeers)druk in bepaalde gebieden in Zuid-Limburg. Bekijk de OV-vriendelijke routes en attendeer uw gasten hierop.

Bekijk de campagne-pagina's

Deze middelen zetten we in

  • Website
  • Online advertising via diverse kanalen
  • Social media campagnes
  • Promotiemateriaal voor ondernemers (bierviltjes, flyers, stickers en tafelkaarten)
  • Outdoor advertising zoals city displays en busreclame
  • Print media advertenties in o.a. regionale kranten en magazines
  • Influencer- en perstrips (Zuid-Limburg ambassadeurs)
  • Nieuwsbrieven naar Zuid-Limburg geïnteresseerden
  • Wekelijkse Uittips naar de aangesloten accommodaties
  • Visit Zuid-Limburg Experiences en Shops

Meld u aan en profiteer mee

Promotie maken voor uw initiatieven, die wel al of snel weer kunnen, doen wij dolgraag! Heeft u toch al 'goedgekeurde activiteiten'? Deel ze dan zo snel als mogelijk met ons. Wij nemen ze mee in de communicatie rondom onze campagne.