Campagne Welkom in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is al grotendeels hersteld van de watersnood. Visit Zuid-Limburg voert een campagne om consumenten te informeren over de actuele situatie. Met als doel op te roepen niet te annuleren, maar zich te laten informeren. Samen met alle partners helpt Visit Zuid-Limburg toeristen veilig op weg en worden veel gestelde vragen beantwoord op visitzuidlimburg.nl/welkom.

Meisje In Kerstgrot Valkenburg

Hart­verwarmende winter­campagne

Zuid-Limburg, hét winterparadijs in eigen land

Voor winter 2020-2021 lanceren we deze campagne, waarin we Zuid-Limburg zowel regionaal als landelijk promoten als hét Winterparadijs in eigen land.

De nadruk ligt op het promoten van 'coronaproof' activiteiten en verblijf in Zuid-Limburg, binnen de mogelijkheden van de actuele corona-maatregelen. Verblijven in alle rust in een sprookjesachtige omgeving. Winterwandelingen in een wonderschoon heuvellandschap. Alle ruimte om corona-proof (kerst)vakantie te vieren op een veilige en vertrouwde manier. Waar anders dan in Winterparadijs Zuid-Limburg?

2017 Kerstmis Vakwerkhuis Mechelen
Winterse heuvels

Deze middelen zetten we in

  • Website met landingspagina's in kerst- en winterthema
  • Online advertising via diverse kanalen
  • Social media campagnes
  • Print media advertenties in o.a. landelijke magazines
  • Nieuwsbrieven naar consumenten-mailingbestand
  • Influencer- en perstrips (Zuid-Limburg ambassadeurs)
  • Visit Zuid-Limburg Shops
  • Direct mail verspreiding 'Jouw Wegwijzer'
Een Sprookjeskerst In Zuid Limburg (1)

Meld u aan en profiteer mee

Promotie maken voor uw kerst- en winterinitiatieven doen wij dolgraag! Hoewel die vanwege de coronamaatregelen misschien nog niet definitief zullen zijn. Heeft u toch al goedgekeurde activiteiten - bijvoorbeeld wandelingen of andere 'coronaproof' winteruitjes? Deel ze dan zo snel als mogelijk met ons. Wij nemen ze mee in de communicatie rondom onze kerst- en wintercampagne. 

Bekijk de themapagina's

Kerstklokje bij Valkenhof

Heeft u een bijzondere kerstsfeer of kerstproef locatie?

Heeft u - als ondernemer - een speciale kerstshow, kerstetalage of extra bijzondere winkel, aangekleed in thema kerst? Nu de grote kerstevents en kerstmarkten ontbreken is er alle ruimte om juist díe leuke, unieke, originele kerstlocaties onder de aandacht te brengen via onze reguliere kanalen én via onze wintercampagne. Meld nu aan!