VisitZuidLimburgGirl.jpg

Toolkit
voor partners

Wat betekent onze naamswijziging voor u als partner? De praktische gevolgen van onze naamswijziging staan hier op een rij. Voer de wijziging van VVV naar Visit Zuid-Limburg ook door op uw kanalen! Dat kan heel makkelijk met behulp van deze toolkit.

Zorg ervoor dat uw links up-to-date zijn

Sinds mei 2019 is onze website omgezet naar een nieuwe domeinnaam: visitzuidlimburg.nl. Misschien verwijst u via links op uw website nog naar ons oude adres. Op dit moment zorgen wij er zo goed mogelijk voor dat weblinks naar ons oude adres (vvvzuidlimburg.nl) op de goede pagina terechtkomen: een pagina waarop uw gast de informatie vindt die hij/zij zoekt en verwacht. En u graag wilt bieden. Met het oog op de toekomst is het noodzakelijk om die verouderde weblinks op korte termijn om te zetten naar visitzuidlimburg.nl. Daarmee voorkomt u dat u uw gast in de toekomst laat verdwalen.

Vink het lijstje af:

  • Verander de link naar onze website www.vvvzuidlimburg.nl naar www.visitzuidlimburg.nl
  • Verander de link naar onze website corporate.vvvzuidlimburg.nl naar partners.visitzuidlimburg.nl
  • Verander VVV naar Visit in de teksten op uw kanalen
  • Gebruikt u het VVV Zuid-Limburg logo? Wijzig dit naar ons nieuwe Visit Zuid-Limburg logo: download ons logo in wit of zwart met de richtlijnen voor het gebruik van het logo.
  • Onze mailadressen zijn gewijzigd in @visitzuidlimburg.nl; pas dit aan in uw adresboek

Heeft u meer vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op.