Detail

(Visit) Zuid-Limburg in het nieuws 2019

2 mei 2019

(Visit) Zuid-Limburg in het nieuws 2019

Over hoe Kerkrade de vrijheid herdenkt en viert berichtte verkeersbureaus.info  en eropuitinlimburg.com.
Beleef Kerkrade, de nieuwe stadswandeling en rondleiding in Kerkrade kreeg aandacht van www.limburger.nl en parkstadactueel.nl.

Op 26 april is Bert Salden - Limburgse culinaire schrijver en verbinder - benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Bert schrijft al jaren culinaire blogs voor (VVV) Zuid-Limburg én meer.

Restaurant Gerardushoeve uit Epen is genomineerd voor de Restaurant & Bar design awards. Deze prestigieuze internationale design award is een van de belangrijkste prijzen op het gebied van interieurdesigns van restaurants en bars in de wereld. Pas op 18 juni is bekend of het restaurant op de shortlist komt en begin oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

De oudste en hoogst gelegen golfbaan van Nederland ‘De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem’ is na een renovatie van 6 jaar helemaal up-to-date (modern, uitdagend en duurzaam). Op 15 juni is de opening en volgt een week van feestelijkheden waaronder een landelijk kampioenschap voor senioren.

Sittard-Geleen maakt zich sterk voor knopen-lopen schreef oozo.nl, nieuws.nl  en drimble.nl.

L1 schreef over de nominatie van Valkenburg aan de Geul als Wandelgemeente van het Jaar 2019 en de Limburger plaatste een artikel.

Provincie Limburg stelde voor de 3de keer een bijlage samen met Belgisch Limburg in de Aachener Zeitung en de Rheinische Post om meer Duitse toeristen voor een bezoek aan Limburg te interesseren.

Heerlenmijnstad.nl en parkstadactueel.nl  publiceerden over de 10.000 bezoeker van de Basquiat tentoonstelling.