Detail

Gratis promotie op radio Boo of Euregioradio?

7 juli 2020

Gratis promotie op radio Boo of Euregioradio?

Euregioradio en radio Boo zenden gratis korte items uit over musea, attracties, evenementen enzovoort. De audioblogs heten TRIPTIPS en geven in een korte serie met uitzendingen van elk ongeveer 2 minuten, een beeld van ‘wat er te zien of te beleven is’. De TRIPTIPS kunnen gaan over ‘vaste’ items - die altijd gedraaid kunnen worden - of tijdelijke, zolang een expo of evenement loopt.

Nu ‘alles’ weer opstart willen wij graag ook jullie attractie, museum, evenement enz. promoten door weer TRIPTIPS te gaan uitzenden (ook wij ‘lagen’ stil). Als wij van jullie al items hebben, gaan we die weer uitzenden. Anderzijds komen we graag langs om een serie op te nemen op gepaste afstand.

De items die we gezamenlijk samenstellen worden vervolgens uitgezonden op Euregioradio, opgericht met steun van de Provincie, op ML5 (Midden-Limburg NL) en op BOO, de radio voor Zuidoost Belgisch-Limburg. BOO is trouwens te beluisteren via FM 105.1, 107.1 en 107.3 in en rond respectievelijk Bilzen, Hoeselt, Diepenbeek, Maastricht -  Lanaken, Meerssen, Geleen, Maasmechelen, Genk – Tongeren, Borgloon, kortom: in het zuiden van de beide Limburgen.

Wanneer u dus gratis promotie zoekt via de radio en de Euregio, mail gerust met leonbalmaekers@hotmail.com en laat van u horen. Het kost u een uurtje om tijdens een zogenaamde walk & talk een serie van ongeveer 15 korte items op te nemen. Kasteel Hoensbroek, Miljoenenlijn en Continium/Cube gingen u voor. Voor meer informatie en voorbeelden kunt u een kijkje nemen op triptips.nu of luisteren naar euregioradio.eu. Naar wens kunt u de promotie uitbreiden met een radiospotje via Radio BOO;.reclame@radioboo.be