Wilde rode bloemen in een prachtig weids uitzicht over het heuvellandschap

Zomercampagne: Paradijs in je achtertuin

Zomercampagne van start

Visit Zuid-Limburg wil met de zomercampagne 2021 laten zien, dat je niet weg hoeft te gaan om nieuwe dingen te ontdekken. Er is zoveel moois in Zuid-Limburg: prachtige natuurgebieden, gezellige dorpen & steden en talloze routes leiden je naar de mooiste (vaak nog onbekende) plekjes in onze mooie regio. Door juist aandacht te vestigen op de vele natuurgebieden en routes in de regio, wil Visit Zuid-Limburg de inwoners én gasten alternatieven bieden voor de bekende hotspots en een veilige spreiding stimuleren.

Deze campagne borduurt verder op de campagne die ook in 2020 is ingezet. In 2021 leggen we nog meer de focus op spreiding in de regio door de onbekendere plekken in onze regio in de etalage zetten. Kortom, weg van de begane paden. De campagne richt zich op inwoners en gasten die in Zuid-Limburg verblijven.

Maankwartier met mensen in Heerlen
Noorbeek

Samenwerking met Arriva

In samenwerking met Arriva enthousiasmeren we publiek om het OV te nemen om te gaan wandelen in Zuid-Limburg. Het is een van de manieren waarop we bijdragen aan het verlagen van de (verkeers)druk in bepaalde gebieden in Zuid-Limburg. Bekijk de OV-vriendelijke routes en attendeer uw gasten hierop.

Bekijk de campagne-pagina's

Deze middelen zetten we in

  • Website met campagnepagina 'Paradijs in je achtertuin'
  • Online advertising via diverse kanalen
  • Social media campagnes
  • Outdoor advertising zoals snelweg- en busreclame
  • Radiospots op regionale omroep
  • Print media advertenties in o.a. regionale kranten en magazines
  • Influencer- en perstrips (Zuid-Limburg ambassadeurs)
  • Nieuwsbrieven naar Zuid-Limburg geïnteresseerden
  • Wekelijkse Uittips naar de aangesloten accommodaties
  • Visit Zuid-Limburg Experiences en Shops
Maas Trek 2020

Meld u aan en profiteer mee

Promotie maken voor uw initiatieven, die wel al of snel weer kunnen, doen wij dolgraag! Heeft u toch al 'goedgekeurde activiteiten'? Deel ze dan zo snel als mogelijk met ons. Wij nemen ze mee in de communicatie rondom onze campagne. 

De grote verhalen van Zuid-Limburg

Achter de schermen gaat Visit Zuid-Limburg door met het uitwerken en beleefbaar maken van alle grote verhalen van Zuid-Limburg. Denk hierbij aan de al gerealiseerde wijnroutes, de Camini's, het Romeins kwartier en de Limburgse Maasfietsroute. Hier komen nieuwe producten bij rondom de thema's Mijnen, Katholiek verleden en Krijt-mergel-kalk.

Maasrtoute1
Jacobspad in zonnige omgeving met wegkruis
overst bord route Winthagen
Luciushof Romeins Kwartier Heerlen Eleven Media 6